Designa din logotyp hos Logokompaniet

logotypEtt företags varumärke är viktigt då det visar vad ni står för, vad ni har för värderingar samt att det ofta förknippas starkt med de produkter du har eller säljer. Genom att besöka företagslogga.se så tar du första steget för att ge ditt företag en logotyp som passar dig och ditt företags värderingar. Vi på Logokompaniet designar unika logotyper för både stora och små företag och hjälper dig att marknadsföra ditt företag på rätt sätt med en företagslogga

Detta är vad vi kan erbjuda

Vi på Logokompaniet anser att du ska kunna designa logotyper med hjälp av oss och utan att det ska kosta dig alldeles för mycket pengar. Vi erbjuder dig och ditt företag bland annat detta:

  • Inga mellanhänder
  • Design av specialister
  • En nöjdhetsgaranti på 100%
  • Din logotyp levereras inom ett par dagar
  • Fast pris
  • Du beställer alla logotyper direkt online

Hos Logokompaniet får du och ditt företag en logotyp som är billig och kvalitén är lika bra som hos de som erbjuder dig dyrare varianter. Hos oss finns det inte några mellanhänder utan vi gör allt. Vi kan även garantera dig att du får din logotyp levererad på bara ett par dagar och att den blir designad utifrån hur du vill att den ska se ut. Alla våra logotyper kommer med en nöjdhetsgaranti.

Du beställer på enkelt sätt

Hos Logokompaniet är det enkelt att beställa din företagslogga. Du fyller enkelt i ett formulär online och vi designar den åt dig. Vi lyssnar på dig som kund och låter dina tankar och idéer synliggöras i logotypens design. Vi ser även till att ditt företags värderingar speglas på ett bra sätt. Din logotyp kommer vara ansiktet utåt för ditt företag och vi vill att alla ska tydligt förstå vad ni vill säga med den.

21 Jul 2014