WeGot har utemöbler för alla sorters uteplatser

wegot.se finns det mängder av utemöbler i olika modeller och storlekar. Det finns allt från små caféset till balkongen till stora soffgrupper som passar bra på den stora altanen eller i trädgården. Om du beställer online får du hem dina trädgårdsmöbler på bara ett par dagar. Givetvis är det aldrig fel att testsitta möbler och det kan du göra i WeGots butik som ligger i Malmö.

Trädgårdsmöbler i olika material

Hos Wegot hittar du utemöbler i en mängd olika material. Det finns konstrotting, trä, NonWood och betong. WeGot har mycket att välja på när det kommer till utemöbler och du hittar med all säkerhet vad du söker. Beroende på ytan på din uteplats så passar olika typer av trädgårdsmöbler bäst. Köp till en grill och lite plädar och kuddar att lägga i din trädgårdssoffa eller stolar och du har den ultimata platsen att hänga på när det är sommar. Hos WeGot finns det även produkter för att vårda de olika typerna av trädgårdsmöbler som de har, så passa på att investera i det samtidigt. Att vårda dina möbler efteråt är nämligen viktigt så att de håller i flera säsonger framöver.

Sköt om dina utemöbler

Det är viktigt att sköta om dina trädgårdsmöbler. På vintern är det bra att skydda dem från snö, så täck över dem med plast om du inte har möjlighet att ta in dem. Se till att tvätta av dina möbler en gång per säsong och olja in dina trämöbler.

5 Mar 2016