Köpa Tiger of Sweden i Malmö - en guide

Tiger of SwedenFörmodligen känner ni alla till Tiger of Sweden, eller hur? Det ni kanske inte visste är att det faktiskt är ett riktigt gammalt modehus, det grundades så långt tillbaka som 1903 i Uddevalla. Men riktigt stor popularitet har det fått sedan 1990-talet, då det började tillverka kavajer, kostymer och skor för trendiga innerstadsbor. Numera är Tiger of Sweden ett stort och populärt varumärke som tillverkar herrkläder. Snygga och stilrena herrkläder lite i klassiskt snitt, men samtidigt moderna, skulle jag själv i alla fall vilja säga.

Anyway, även om Tiger of Sweden är ett stort märke är det inte alltid helt enkelt att hitta butiker som har Tiger of Sweden-kavajer inne. Jag visste själv bara om en enda butik (Paparazzi) på Södra Förstadsgatan, men jag tänkte att det måste ju finnas fler?

Att leta runt på nätet var svårt eftersom jag främst hittade en rad nätbutiker, men jag  föredrar att själv köpa mina Tiger of Sweden kavajer Malmö i affärerna. Till slut hittade jag en sida som hette Xtrendo, där man kan söka efter märke, klädtyp och stad, och så får man upp en lista på butiker som säljer just de kläder man vill ha och i den stad man vill ha.

Det funkade faktiskt sjukt smidigt, och jag fick direkt fram en lista på affärer som sålde Tiger of Sweden kavajer i Malmö. Förutom redan nämnda Paparazzi hittade jag ytterligare tre klädkedjor med Tiger of Sweden-kavajer, nämligen Marty (både butiken på Gustav Adolfs torg och Marty Hansa på Malmborgsgatan) och Spirit Mobilia på Per Albin Hanssons väg.

Genast blev min nästa shoppingrunda mycket intressantare, och jag kunde jämföra priser och utbud i alla dessa affärer istället för att bara förlita mig på en eller på att handla online. Kanonbra, eller hur? Rekommenderar varmt Xtrendo för alla er som vill hitta klädbutiker i era hemstäder!

25 Jul 2014