Smarta sätt att ta hand om avfall

Som den intelligenta artikelkatalogen vi är så vill vi ge er en bredd i tips på produkter och företag. Idag fokuserar vi på er som arbetar inom verkstad eller på lager. Om du arbetar på något av dessa ställen så vet du att det ofta blir mycket avfall och skräp. Det tar upp plats, är i vägen och det kan göra ditt jobb oorganiserat. Se till att besöka avfallskärl.se så kan ni hitta avfallskärl som passar era behov. Det finns kärl som gör att det avfall ni har kan hanteras på ett bra sätt som även är miljövänligt. Kärlen är tillverkade i polytylen och finns i flera storlekar.

Effektivisera er avfallshantering med hjälp av en tippcontainer

För att ytterligare kunna göra er avfallshantering effektiv så är det bra att köpa er en tippcontainer. En tippcontainer är utformad så att den ska kunna hantera stora volymer av skräp och avfall på ett säkert sätt. Du kan tömma dem både manuellt och automatiskt.

Ett företag som erbjuder både avfallskärl och tippcontainer är Lagergiganten. Deras avfallskärl finns i flera olika färger så som grön, röd, blå orange och grå. Du hittar även tillbehör till tippcontainers så som plant lock, gaffellåsning och mycket annat.

Det är bra att investera i både avfallskärl och tippcontainers. Vilken storlek just ni behöver avgörs av hur mycket avfall ni producerar per vecka. Du kan få hjälp med inköp av dessa produkter genom att kontakta Lagergigantens kundtjänst.

1 Feb 2016