Snygg hud med naturlig kosmetika

Brukar du använda smink för att få din hud att bli lite snyggare? Tycker du att en bra foundation kan ge ditt ansikte det där lilla extra som får dig från normalsnygg till supervacker? I sådant fall har vi ett fantastiskt tips för dig, nämligen att testa bareMinerals foundation! Det är en härlig foundation som ger ett fräscht resultat och jämn applikation, samtidigt som den döljer ojämnheter och andra små skavanker.

Men det bästa av allt är ändå att bareMinerals kosmetika - inklusive deras foundation - tillverkas av naturliga produkter och mineraler. Detta gör att denna foundation också vårdar huden, du får alltså smink och skönhetsvård samt hudvård i en och samma produkt, något som gör bareMinerals till ett fantastiskt val.

Eftersom produkten är tillverkad från naturliga mineraler så är den samtidigt väldigt miljövänlig. För oss i Sverige är miljöfrågorna viktiga, så om man är ute efter något som är miljövänligt så rekommenderar vi alltså bareMinerals även ur denna aspekt. Det är ju trots allt viktigt att minska miljöpåverkan och om vi kan göra det genom att köpa en foundation som får oss att må bättre så är det ju fantastiskt, eller hur?

Finns det då några nackdelar med bareMinerals? Ja, egentligen bara priset. Eftersom det inte rör sig om massproducerade kemikalieprodukter så kostar det en hel del, men som sagt så tycker vi att det man får i retur mer än väl väger upp det lite högre inköpspriset. Bättre miljö och bättre hälsa är viktigare än ett par tjugolappar mer i plånboken. Vad tycker du?

17 Oct 2014