Båtforum och Båtfakta

nimbus 4004 carismaAtt åka båt är underbart Sverige där vi får allt fler båtar för varje år. I Sverige har vi många sjöar och hav där vi kan åka just båt. Båtarna har blivit större och idag är de ett riktigt bra alternativ till att äga en sommarstuga. Den sida på internet som bäst förklarar båtlivet i Sverige är Sveriges Båtportal vid namn iHamn.se som samlar båtfakta, båtlänkar, information kring gästhamnar, båtnyheter och driver ett av de allra bästa båtforumet.

Gästhamnar

Som båtägare är man alltid på jakt efter de trevligaste gästhamnarna som ligger skyddat eller den mest avlägsna men ändå underbara naturhamnen. Då finns det en underbar tjänst hos iHamn där de listar över 500 av Sveriges Gästhamnar med dess service på en satellitkarta. Så om du är på jakt efter Gästhamnar eller Naturhamnar så hittar du det du söker hos Sveriges Båtportal.

Bra Båtforum

I sveriges bästa båtforum kan man diskutera allt det som händer kring båtar, du kanske har frågor som just du vill ha svar på? Vilken motorbåt passar just dig? Vilken segelbåt går snabbast? Eller vilken motor ska du ha till just din gummibåt ? I iHamn's Båtforum kan du diskutera just detta, det är ett underbart båtforum.

28 Feb 2011