Butiksjakt – en ny favorit

Jag har under det senaste året köpt mer och mer varor på nätet, besök på vanliga affärer får en mer och mer sekundär roll i mitt liv. Visst, ibland känner man ju för att även ta på varorna innan man handlar, men annars ser jag inte särskilt stor vits med att inte handla på nätet. Trots allt så får man ju oftast mycket bättre priser när man handlar online, särskilt om man letar runt lite.

Och här kommer Butiksjakt in i bilden – det är en sida som samarbetar med flera hundra butiker och som publicerar olika exklusiva rabatter och kampanjer. Det är bara att titta in på sidan så får man omedelbart tillgång till en mängd olika rabattkoder, något som gör det redan billiga näthandlandet ännu förmånligare.

Förutom att publicera rabattkoder är sidan också användbar för att upptäcka nya butiker, antingen genom nya kampanjer som publiceras på förstasidan, eller genom att bläddra i butikskatalogen som kan sorteras efter varorna som butiken säljer. Urvalet är stort, man hittar butiker som säljer kosttillskott, parfymer, kläder, klockor... ja, allt möjligt helt enkelt.

Och till alla dessa butiker publicerar Butiksjakt rabattkoder och kampanjer – egentligen helt otroligt när man tänker efter. Kampanjerna varierar, oftast rör det sig om 10-20% rabatt, ibland får man ”bara” fri frakt, men ibland finns även supererbjudanden i stil med lagertömning – 75% rea. Det gäller bara att ha ögonen öppna så hittar man sin rabatt!

4 Jul 2013