E-cigaretter med smaker

E ciggEn elektronisk cigarett kan se så verklig ut att man kan bli utskälld om man tar fram den på en plats där vanlig tobaksrökning är förbjuden. Det dröjer dock inte många sekunder innan alla inser att man inte bolmar på en klassisk cigarett, särskilt om smaken och doften är mango hellre än doften av tobaksrök. Med e-juice så får man smak och doft som känns fräsch och tilltalande. Det kan dock skilja sig en del mellan olika märken och därför så får man prova sig fram tills man finner en e-cigarett som har:

  • Bekväm form
  • Enkel användning
  • Långlivat batteri
  • Stor variation av smaker
  • Fyllighet och bra känsla

Man kan alltid läsa recensioner av olika märken och lära sig mer om populära e-cigaretter så att man börjar med modeller som kan tänkas ge hög kvalitet.

Att röka vattenånga

Det som är så fantastiskt med e-ciggen är att man röker som vanligt men inte får i sig skadlig tobaksrök. E-cigaretten består av ett batteri och en kapsel med vätska som hettas upp och förångas då man drar in luft genom cigaretten. Man röker alltså vattenånga som inte är giftig, men beroende på den modell och det märke man har valt så kan den här ångan påminna mer eller mindre om verklig tobaksrök. Bra ånga ska man till exempel kunna forma rökringar med.

Vilka smaker fungerar?

När man ser lite närmre på e-juice så kan man konstatera att det finns otroligt många smaker. Vad som kommer att fungera för dig beror förstås en hel del på dina preferenser. Om man gillar frukt och sötare smaker så kan e-juicer med hallon-, körsbär-, vanilj-, eller mangosmak vara att rekommendera. Den som vill ha traditionell cigarettsmak på sin e-cigg kan även finna detta.

28 Mar 2014