En bra bilverkstad

BilserviceInnan jag skaffade egen bil tänkte jag att jag nog skulle klara av att fixa det mesta som rörde bilens service och underhåll på egen hand. Att byta däck och utföra kontroller av olika slag, kolla vätskor, belysning och tändstift skulle väl inte vara några problem tänkte jag. Nu har jag varit bilägare i fem år och kan ärligt säga att jag inte en enda gång utfört ens minsta lilla underhåll på bilen själv. Detta gäller även städ av interiören som dammsugning av mattor och golv. Jag har vid några tillfällen när jag kört längre sträckor tvättat av rutorna och även åkt igenom en biltvätt någon gång. Jag skäms lite för att jag inte är den händiga, meckande bilägare jag tänkte att jag skulle bli men som egenföretagere och småbarnsförälder så har jag helt enkelt varken tid eller lust att ägna mig åt detta. Den fritid jag har vill jag ägna åt roligare och mer givande saker som att umgås med min familj till exempel.

Bästa bilverkstaden i Mölndal

Ska man slippa tänka på bilen och se till att den får den service och underhåll som behövs på regelbunden basis så krävs kontakt med en bra och pålitlig bilverkstad. Jag har turen att ha just en sådan här i Mölndal och vill nu rekommendera den till ALLA som söker hjälp med sina bilar. Under tre år har jag lämnat in min VW Golf 1089 till pålitliga Micke på den bästa bilverkstad i Kungsbacka jag kan komma på nämligen Mickes bil och fordon AB. Min kära och trogna Golf kommer alltid tillbaka lite gladare och piggare när det blivit omhändertagen av Micke och hans grabbar. Bilen har dessutom klarat besiktningen alla år i rad utan några som helst problem. En riktigt bra grej med Mickes bilverkstad är att de alltid bjuder på kaffe och bulle medan man väntar på bilen. Så oavsett om du bor i Mölndal eller har vägarna förbi så vill jag rekommendera ett besök på Mickes bilverkstad.

24 May 2014