En fondvägg med tapet

TapetMed en fondvägg så kan man avgränsa och skapa nya utrymmen utan att renovera för dyra pengar. Har man ett rum som ska fungera på flera olika sätt så kanske man väljer att slå upp en vägg som skiljer mellan rummets olika rum. Den här väggen kan man dekorera med fondtapet som består av ett fotografi. Det här är verkligen unikt och det finns många olika mönster och bilder att välja från. Man kan sitta och äta vid en enorm bild av en regnskog, eller kanske något annat som känns exotiskt och spännande. Genom att matcha bilden på rätt sätt med resten av rummets inredning och färger så får man den effekt som man önskar med fondväggen.

Vackra och annorlunda bilder

Den som tänkt sig en helt vanlig tapet för fondväggen kanske har stått och sett på olika blommotiv men känt att det här inte ger rätt känsla. I det här läget så kan fototapeter komma som den allra bästa lösningen med en helt annan typ av mönster och effekt. Det är vanligt att man använder sig av fondtapet med motiv som:

  • Städer

  • Naturliga miljöer

  • Djur

  • Rymdbilder

  • Konst

Det finns en rad olika motiv som kan passa en enkel vägg. Det lättaste är att se på tapeter online för att snabbt för att få förslag och nya idéer. När man köper tapet på nätet så blir det för det mesta billigare samtidigt som man får tillgång till ett stort utbud av mönster och stilar. Fondtapeter kan vara så otroligt inspirerande och dessutom så är de något som man kan byta ut då det blir dags för uppgradering utan att det innebär att man måste tapetsera om hela hemmet. Det här spar förstås både på tid och på pengar.

30 Mar 2014