Fem fördelar med catering till jul och andra högtider

CateringIbland måste man tänka igenom fördelarna med olika saker som kostar pengar – innan man inser att fördelarna överväger och försvarar kostnaden.

Ta t.ex. detta med fest och olika högtider . Vi har hittills genom alla år fixat mat och dryck själva till födelsedagar, dop, jul, nyår och andra högtider. Men vi lever i ett allt intensivare tempo och man känner att tiden inte riktigt räcker till och man blir då ibland stressad och kan inte njuta av högtiden på samma sätt. De här fördelarna har VI kommit fram till – då det gäller att använda sig av catering till vissa högtider som bl.a. till jul eftersom det är en högtid då man verkligen behöver varva ner och hinna med sig själv och sina nära och kära.

  • Du sparar värdefull TID - som du kan ägna åt något annat du tycker är roligare och som du kanske är bättre på
  • Du slipper STRESSA - vilket gör att du mår bättre
  • SMAKUPPLEVELSEN- du får känna smaker som du troligen aldrig tidigare upplevt
  • Det är BEKVÄMT och praktiskt - du får hem(eller om du hämtar själv) all mat och alla tillbehör
  • NJUTNINGEN – av att få äta och dricka något som någon annan gjort i ordning

De här fördelarna fick oss att testa catering dels i samband med sonens studentfest och sedan även när vi fyllde jämna år. Och nu sedan några år har vi kört catering även till jul och vi har anlitat i vårt tycke stans (Stockholm) bästa cateringfirma – Säbb & Blomqvist catering . Deras devis är att de lagar maten med både kärlek och omsorg – och det kan vi verkligen skriva under på. Och dessutom är de fantastiskt vänliga och trevliga att ha att göra med. Som de flesta andra cateringföretag och restauranger så har de givetvis också julbord för företag och andra större sällskap. Här kan du läsa mer i deras vackra PDF Julbord 2013 från Säbb & Blomqvist där du finner julbords menyer mm. Vad sägs t.ex. om deras Julinspirerade 3-rättersmeny.

- Kallrökt lax med löjrom, pepparrotscrème, nötvinägrett och krasse. - Honungsgriljerad fläsksida, äpple i press, grönsaker, ingefärssky och rostad potatis. -Havtorn med vaniljpudding och krossade drömmar

Så – varför inte spara tid i år, stressa ner och ägna tiden åt att skriva juldikter, lacka julklapparna och umgås mer med familjen genom att fixa julmaten genom catering.

10 Dec 2013