Köp gåvokort som företagspresent

När du ska köpa företagspresenter – det vill säga presenter som ditt företag ger bort till antingen anställda eller kunder – är gåvokort ett mycket bra alternativ till mer traditionella gåvor eller till vanliga presentkort. Det rör sig om snyggt designade kort i fina presentförpackningar som man kan ge bort, sedan loggar mottagaren in på kortutfärdarens hemsida, där denne får välja mellan ett stort urval av gåvor. Eter att mottagaren valt sin present skickas den direkt hem till honom eller henne. Självklart måste inte mottagaren betala fraktavgifter eller expeditionskostnader.

Att beställa gåvokort är enkelt. Du kan till exempel besöka hemsidan Gåvokort.eu som riktar sig just till företag. Där hittar du marknadens största urval av gåvokort, bland annat från kända varumärken som Vinga of Sweden. Beställer gör du direkt online, och om du önskar kan du även få korten med egen design eller personliga hälsningar som trycks direkt på de vackra gåvokorten.

Det finns särskilda gåvokort såväl för julen, till exempel från Sverigeskafferiet, det finns också särskilda gåvokort för sommaren – till exempel finns ett härligt kort vid namn Designkortet och även gåvokort från Orrefors och Kosta Boda.

Eftersom Gåvokort.eu riktar sig just till företag så har de också full koll på skattereglerna, något som de också informerar om på sin hemsida. Det är bra ifall man råkar glömma bort att en säsongsgåva, t.ex. julgåva, max får kosta 450 kronor och att ett gåvokort till kunder får kosta max 350 kronor för att det ska röra sig om en skattefri gåva.

Gåvokorten levereras direkt till ditt företag och du betalar mot faktura. När du får paketet med gåvokorten är det alltså bara att dela ut till den du önskar glädja! Så nästa gång du är på jakt efter företagspresenter, testa att köpa gåvokort!

1 Oct 2013