Kundanpassade finanstjänster

FinanstjänsterBehöver du administrativ hjälp?

När man driver ett företag är det mycket att tänka på, inte nog med att företagets utveckling hela tiden måste drivas framåt - all administration tar också väldigt mycket tid och energi.

Den företagare som känner sig hämmad av de administrativa uppgifterna som företagandet för med sig gör god sak i att överlåta vissa av dessa till någon annan - någon kvalificerad - som finansbolaget Aros Kapital.

Aros Kapital startade år 2004 och erbjuder idag ett stort utbud av anpassningsbara tjänster för företagare - stora som små.

Vilka behov har du?

Alla företag ser olika ut, i vissa är ansvaret uppdelat på flera individer och i andra vilar allt på en enda människa. Vi har alla olika egenskaper och förutsättningar och i ett perfekt samhälle ansvarar alla alltid för det den gör bäst. Genom att utnyttja Aros Kapitals finanstjänster lämnar man över de företagsbitar man inte känner lust inför till ett företag som är experter inom just dessa områden. Man kan helt klart se det som en form av investering.

Tjänsterna som Aros Kapital erbjuder är många, och eftersom teamet är ungt, dynamiskt och flexibelt så kan tjänsternas utformning alltid diskuteras tills både du och Aros Kapital känner att ni har en stabil plattform för samarbete.

Alla är välkomna

  • Lån
  • Fakturaservice
  • Inkasso
  • Fakturaköp
  • Factoring
  • Juridik

Listan ovan visar Aros Kapitals huvudtjänster och man välkomnar såväl stora företag som små enpersonsföretag att ta del av de tjänster som erbjuds. Man har en human inställning till olika förutsättningar och behov och vill att alla ska få en ärlig chans att nå sin fulla potential.

Är du nyfiken på att veta mer om Aros Kapital så kan du kolla in företaget i sociala medier. Aros Kapital AB finns på Twitter, Youtube och Facebook, och den egna hemsidan - www.aroskapital.se är fullspäckad med information.

 

22 Apr 2014