Pashion for fashion

KläderPrecis som ni, är jag bara en vanlig tjej som älskar shopping. Jag älskar att vara i gallerian och titta på olika saker som toppar, underdelar, underkläder och smink. Vilken underbar värld av mode man hittar inne i gallerian. Jag erkänner att shopping gör att jag känner till den senaste trenden inom mode.

Att vilja ha det som sticker ut

Shopping är mer än att kolla in urvalet och att köpa. Det är att upptäcka och att sticka ut i din stil. Gallerior behöver vara uppdaterat, de måste ha nyheter. De har nya mönster, nya stilar, nya varumärken, nya butiker och nya modeperspektiv. Vid utforskning av det mest moderna i samhället, upptäcker vi modet. Även om vi har våra favoritbutiker som säljer de där kläderna som vi vet passar vår stil, så kan vi helt enkelt inte låta bli att besöka den nya butiken som sticker ut och är ny, eller besöka klädsajten för att hitta nya kläder och mode. Det ingår i 'modet' att det är nytt och sticker ut. Och vi vill ha det

Passionen för shopping

Att shoppa mode är ett mode i sig. Men eftersom shopping är roligt och avkopplande är shoppandet i sig en attraherande sysselsättning. När det finns en nyöppnad galleria går vi dit även då vi inte har något att köpa. Fönstershopping är en annan sort. Den uppfyller våra önskningar utan att tömma våra fickor.

För många är kärleken till shopping mer än en hobby - det är en passion. Passionen för shopping ger oss en känsla av att shopping är det bästa sättet att lugna sig själv. Den bekräftar vår tanke om att vi kanske är utslitna av arbete eller dagliga rutiner och behöver koppla av. Men observera att denna typ av förälskelse kan bli en psykologisk fråga. Passion kan passera gränsen till mani och bli mer än en avkopplande passion. Då har du fått oniomani - känn dig fri att google det.

20 Feb 2014