Tjäna pengar på webbhotell

tjäna pengarNär man surfar på Internet så möts man alltid av flera affiliate sidor. Det kvittar egentligen vad man söker på eller vilken sida man besöker, de finns alltid där! En sak jag kom och tänka på när jag letade efter ett billigt webbhotell var egentligen hur mycket pengar det finns att tjäna just inom den branschen. Detta tack vare konkurrensen inom webbhotell! Så jag beslutade mig själv för att bygga en sajt och rekommendera andra vilka webbhotell jag själv tycker är bra, och då försöka tjäna en liten hacka på det. Och jag kan trovärdigt säga att jag har tjänat en del. Inte flera tusen, men 500-600 kronor för att bara hittat 3 nya kunder till ett av hotellen jag rekommenderar.

Det som fick mig att vilja börja tjäna pengar på Internet var en sida som heter marketshark.se! Där får jag tips via e-post om olika saker man man tjäna pengar på. Och en av dessa var att bygga en enklare webbplats i Wordpress och sedan ansluta sig till olika affiliatenätverk. Och bland dessa nätverken hittade jag flera webbhotell som jag började hitta kunder till! En del av dessa företagen betalar upp till 170 kronor / kund man hittar, och det tycker jag är väldigt bra! Vill du själv ge dig in i denna marknaden så rekommenderar jag dig webbhotellet Webbdo som man kan tjäna bra med pengar som återförsäljare hos. Men du ska då veta att det är mig du kommer att konkurrera emot om kunderna!

11 Feb 2011